Met privé-training bereik je nog sneller resultaat. FC Peuter Profs heeft hier diverse mogelijkheden voor die op maat gemaakt kunnen worden. In overleg gaan we samen bespreken waar je je in wilt verbeteren en maken we een specifiek programma van bijvoorbeeld 5 trainingen, waarin de trainer je zal helpen om je doelen te bereiken. Individuele training kan 1-op-1 zijn, maar ook met een paar spelers van hetzelfde niveau.

Wat zijn de voordelen van individuele training? 

1)  Maximale aandacht voor jou alleen!

2)  Veel bezig zijn met de bal!

3)  Veel leermomenten in korte periode!

4)  Veel voetbalplezier!

5)  Vergroten van het zelfvertrouwen!

Aanmelden is voor jeugdspelers mogelijk vanaf 6 jaar. Wij hebben ervaring met spelers die op diverse niveaus in het amateurvoetbal en op BVO-niveau actief zijn. Afhankelijk van je eigen wensen en doelstellingen maken wij in overleg met elkaar een programma. We gaan dus zeer gericht aan de slag met je persoonlijke doelen, zodat jij nog beter zal gaan voetballen. Een losse training is mogelijk.

Bij FC Peuter Profs is het ook mogelijk om te trainen in een tweetal. Dit noemen wij DUO-training.  Een DUO-training is dus een training waarbij je samen traint met nog een speler. Dit kan bijvoorbeeld zijn samen met een vriend, een teamgenoot of iemand anders die op een vergelijkbaar niveau actief is. Tijdens een DUO-training in tweetal worden jullie getraind volgens programma op de door jullie aangegeven verbeterpunten en doelstellingen. We gaan dus zeer gericht en samen aan de slag om jullie persoonlijke doelen te behalen. Doordat je in tweetallen traint krijg je allebei veel aandacht en kan je bij alles gecoacht worden. Wanneer je de diverse handelingen ook helemaal kunt gaan we het tempo nog hoger maken zodat alles uiteindelijk ‘wedstrijd echt’ zal verlopen. En zodat je straks ook alles zal kunnen uitvoeren tijdens de wedstrijden bij je eigen team.

Het is mogelijk om te kiezen uit twee pakketten: een afname van 5 of 10 trainingen. Een losse DUO-training is echter ook mogelijk.Losse training

Pakket van 5

Pakket van 10

Privé-trainingen

€ 40

€ 180

€ 350

DUO-trainingen (p.p.)

€ 60

€ 280

€ 550


Deze trainingen worden niet in de zaal, maar buiten gegeven. Als u deze in de zaal wenst dient u zelf een accommodatie te regelen.